Nostalgie in de tuin en de keuken

We vonden pastinaken. En ik ga ze zaaien voor
volgend jaar.
Ottoland, 21 april 2013

Hoi Plonia,

Nog bedankt voor jouw oproep op Twitter. Dankzij jouw verzoek om pastinaakzaad voor je achterkleindochter, viel er gisteren een envelop op onze deurmat, geadresseerd aan 'de achterkleindochter van Plonia Loeve'. Er zat een zakje pastinaakzaad in!

Nostalgisch zaad

Op de plek waar ik in gedachten al frisgroen loof boven de grond zie staan, ligt nu helaas nog een betonplaat. Gelukkig hebben we iemand gevonden die de plaat voor ons kan verwijderen. Ik verheug me op volgend voorjaar, als ik in dat stukje tuin allerlei nostalgisch zaad kan uitstrooien. Bedankt voor je tips.

Pastinaaksoep

Onlangs kocht ik een boekje: 'Je eigen groentetuin op 1 vierkante meter'. Mijn vingers jeuken om te beginnen. Dit jaar moeten we het nog met pastinaak van de groenteboer doen. Ik heb een heerlijk recept voor pittige pastinaaksoep gevonden. Met room, knoflook en kerrie. Ken jij dat eigenlijk: kerrie?

Ruimteplant

Het spijt me dat het mij niet is gelukt om naar 1913 te reizen. Ik geloof zeker dat je goede koffie schenkt. Helaas is de techniek nog niet zo ver dat ik bij jou in de boomgaard kan komen zitten.
Misschien kunnen we elkaar over een paar jaar stekjes sturen? De wetenschap moet toch ergens mee beginnen. Voordat ze mensen naar de maan stuurden, lieten ze een hond in de ruimte cirkelen. Dan kan onderzoek naar tijdreizen best met een paar plantjes beginnen.

Maak je geen zorgen over de reacties op de expositie van jouw kleding. Mensen vinden het alleen maar interessant en spreken er zeker geen schande van. Jouw ondergoed is zo degelijk, daar gaat nog geen non van blozen.

Groet!
Anne Marie

1 opmerking:

  1. Jouw overgrootmoeder zou zich een hoedje schrikken van alle reclames in damesbladen en op TV van dameslingerie, herenondergoed en ma - andve . rband en a . nt. ikon . se . ptie, met taalfouten exprs gemaakt om je te behouden voor internet gl. uurders. Dan nog de happy tenenladies, het wachten is nu op de gelukkige heren in dezelfde omstandigheden, waarom duurt het altijd een paar jaar voor mannen in de reclames voor dergelijke dingen verschijnen? Aan de andere kant, reclames tegen kaal en grijsworden voor heren zijn er nu eindelijk ook en zelfs mannen stijfsel , als je begrijpt wat ik bedoel is al op TV. Maar Plonia zou van alteratie niet weten waar ze kijken moest en haar hoofd schudden, dat haar kleindochter in zo'n tijd moet leven, ze zou je aanraden tijdschriften en TV af te schaffen denk ik. Haar ün ment ionables - onnoeme lijken) zijn vast niet zo enorm groot als die van Queen Victoria, die laatst geshoowd en geveild werd, alsof er twee XXL kussenslopen gedeeltelijk aan elkaar waren genaaid.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...