Vriendelijk verzoek

Ottoland/Hardinxveld, 2 februari 1913/2013

Beste bezoekers van dit blog,

Plonia vroeg me of ik jullie wil laten weten dat ze voor iedereen die op haar stemt voor de Geschiedenis Online Prijs een borrel of advocaatje heeft klaarstaan. En voor wie daar niet van houdt heeft ze gedroogde appeltjes (oogst uit haar eigen boomgaard). De reis naar 1913 is nog lastig, maar wetenschappers denken dat de deeltjesversneller het mogelijk gaat maken om materie door de tijd te verplaatsen, dus dat komt goed.


Vanwege 'alle technische wenken' vroeg Plonia mij of ik het stemmen even wil uitleggen. Voor iedereen uit 2013 is het heel eenvoudig: klik op het logo hieronder, vul een reactie en je e-mailadres in (dat e-mailadres wordt niet zichtbaar, het is alleen ter controle voor de organisatie). Daarna krijg je een e-mail in je mailbox. Klik ter bevestiging op de link in die e-mail en je stem telt mee!
Stemmen kan nog tot en met 8 februari. Per e-mailadres kan één keer gestemd worden.

Stem nu op Plonia Loeve
Mede namens Plonia: hartelijk dank.

Anne Marie

5 opmerkingen:

 1. Ik heb gestemt, want deze geschiedenis mag niet verloren gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn stem heb je! En... ik zal een blogje/column schrijven op mijn pagina. Kan altijd helpen.... toch??
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je stem Wondelgijn! En ook vast bedankt voor je aandacht op jouw blog. Dat helpt zeker. In Google Analytics kan ik het precies terugzien als anderen Plonia vermeld hebben :-)

   Verwijderen
 3. Dank voor je stem Wondelgijn! En ook vast bedankt voor je aandacht op jouw blog. Dat helpt zeker. In Google Analytics kan ik het precies terugzien als anderen Plonia vermeld hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...