Gift van de Rabobank

Ik heb jouw voorbeeld gevolgd en ook een glaasje
advocaat genomen. Dat eet ik eigenlijk nooit, maar
het is best lekker!
Ottoland, 25 augustus 2012

Nou Plonia,

Gefeliciteerd met jullie eigen hoepmakerij! Ik wens jullie veel succes. Wil je mijn felicitaties ook aan Arie overbrengen? Ik zag op Twitter dat je woensdag een glaasje advocaat hebt genomen omdat je deze maand al een half jaar twittert. De dag erna heb ik advocaat gekocht en hetzelfde gedaan. Proost. Dat je maar veel Twitter-volgers mag krijgen en dat Arie maar veel hoepels mag verkopen.

Cultureel doel

Nog een reden om te toosten: de Rabobank schenkt Marlise en mij 250 euro voor het namaken van jouw kleding! Ik kreeg er deze week een telefoontje over. De bank heeft allerlei potjes voor maatschappelijke en culturele doelen. Jij bent dus een cultureel doel. Marlise gaat stof kopen voor jouw bovenrok en blouse. En kant. En knopen.

Wat ik je ook moet vertellen: in oktober ga ik voor bibliotheekmedewerkers en mensen van een historische vereniging een verhaal houden over jou en over ons blog. Een dame van de bibliotheken in de Alblasserwaard heeft me daarvoor uitgenodigd. Straks sta ik voor een volle zaal over jou te vertellen. De kleding die al af is laat ik natuurlijk ook zien. Echt Plonia, je wordt steeds bekender.

Liefs,
Anne Marie

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...