Verontschuldigingen

De Rivierdijk - nu Peulenstraat genoemd - omstreeks 1912, in de buurt van
Plonia's huis. Nu staat iets verder naar rechts een Rabobankgebouw.
Ottoland, 21 april 2012

Oh nee, Plonia, niet stoppen met onze correspondentie! Ik bied je mijn verontschuldigingen aan. Het was echt niet mijn bedoeling je te beledigen. Jouw tijd is alleen zo anders dan de mijne... en dingen die anders zijn vinden wij mensen al snel gek. Dat is inderdaad niet respectvol. Wel wil ik je er even aan herinneren dat je om mijn spijkerbroek ook moest lachen, weet je nog? Laten we afspreken dat we af en toe om elkaar mogen lachen, maar wel respectvol blijven.

Wat die experts uit musea, genealogen en archivarissen betreft: die heb ik natuurlijk niet echt nodig. Jij kunt me alles over jouw tijd vertellen. Toch moet ik hen raadplegen, want als mensen me vragen naar mijn bronnen kan ik onmogelijk zeggen: dat weet ik van een jonge vrouw uit 1912. Dan gelooft niemand mij! Blijf me alsjeblieft helpen. Wil je me zo snel mogelijk wat meer schrijven over de kleding die je draagt? Je helpt er ook alle lezers van ons blog mee, en je volgers op Twitter. Er zijn al bijna honderd mensen die je volgen op Twitter. En ons blog wordt dagelijks door tientallen mensen gelezen. Stel hen niet teleur!

Ik heb nog een foto bijgevoegd die ik kreeg van de Historische Vereniging Hardinxveld-Giessendam. Hij komt uit jouw eeuw en is vlak bij jouw huis gemaakt. Ik hoop dat je hem mooi vindt.

Hartelijke groet,
Anne Marie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...