Nieuwtje in de familie

Jouw zus Neeltje de Kok-Weppelman als tiener.
Ottoland, 19 september 2012

Hoi Plonia,

Ik heb iets bijzonders gehoord waarover jij me nog niet hebt verteld: jouw zus Neeltje is ook in verwachting! Het is nog maar ongeveer een maand, maar omdat jullie heel vertrouwelijk met elkaar omgaan, weet jij het vast ook al. Wil je mijn felicitaties aan Neeltje overbrengen? Leuk om gezellig samen zwanger te zijn als zussen. Jullie kinderen kunnen straks met elkaar spelen.

Een mailtje

Weet je van wie ik het hoorde? Van een kleinzoon van Neeltje. Hij stuurde me gisteren een mailtje omdat hij ons blog zo leuk vindt. Toch grappig hoe de nieuwtjes in de familie zich door alle tijden heen blijven verspreiden. De kleinzoon die me erover mailde heb ik trouwens nog nooit ontmoet. Via dit blog kwam hij ons op het spoor.

Bedankt voor het recept voor gedroogde appeltjes. Dat ga ik binnenkort uitproberen. Ik heb trouwens ook een Keulse pot gevonden. Iemand in de familie had er nog een en ik mag hem lenen. Dus komende winter ga ik voor het eerst van mijn leven zuurkool maken.

Stamboom

Leuk dat je de stamboom van Arie Loeve ook hebt doorgegeven.  http://www.plonialoeve.com/p/stamboom.html
Hopelijk vind ik nog eens de tijd om over Aries voorouders wat meer uit te zoeken. Over voorouders gesproken: ik ben benieuwd of de mevrouw van de hervormde kerk in Woudenberg al heeft gezocht naar informatie over jouw grootmoeder Maatje Veldhuijzen, die zwanger was en ongehuwd. Ze zou zoeken in de notulen van de kerkenraad. Misschien moet ik die mevrouw maar weer eens mailen.
Bij ons wordt het nu trouwens ook frisser weer. Zal ik ook een borstrok gaan breien?

Liefs,
Anne Marie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...